Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Φωτογραφίες...Έργα Τέχνης...


Δημιουργήστε έργα τέχνης από τις φωτογραφίες σας! Το psykopaint είναι μια βραβευμένη online εφαρμογή με την οποία μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε εικόνα σε πίνακα ζωγραφικής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι μπορείτε να διαλέγετε τεχνοτροπία!

Μπορείτε να ανεβάσετε κάποια εικόνα απευθείας από τον Η/Υ σας, να χρησιμοποιήσετε κάποιο έτοιμο παράδειγμα ή ακόμα και να ζωγραφίσετε σε λευκό καμβά.




Επιλέξτε ένα από διαθέσιμα πινέλα/εργαλεία (απλό πινέλο, σπρέϊ, ειδικός εκτοξευτής χρωμάτων κ.α.) και χρησιμοποιήστε τα αφήνοντας την εφαρμογή να ταιριάξει τους χρωματισμούς και να δώσει έναν ιδιαίτερο τόνο στις “γραμμές” της εικόνας, κάνοντας την δύσκολη δουλειά εύκολη για σας.



Μπορείτε να δουλέψετε σε layers, να ρυθμίσετε το βαθμό λεπτομέρειας, τον φωτισμό, την αντίθεση, να κόψετε τμήματα κλπ όπως ακριβώς σε όλα τα γνωστά προγράμματα επεξεργασίας εικόνων.
Το psykopaint απευθύνεται σε όλους, όχι μόνο σε όσους γνωρίζουν τα μυστικά της ζωγραφικής και του χρώματος. Μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε την εφαρμογή με τους μαθητές σας, στην τάξη σας, δίνοντας έτσι νέα διάσταση στο μάθημα της αισθητικής αγωγής και σίγουρα κάνοντάς το πολύ πολύ ενδιαφέρον!!!


Τι είναι το psykopaint ;



Σύνδεσμος: http://www.psykopaint.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου